Trending Tutorials

Medion Tips & Tricks – Medion AKOYA Laptop of PC Recovery



– In deze clip laten we de recover methode zien zoals die is te gebruiken op in ieder geval alle Medion systemen geleverd met Windows 7.
– In de movie word de fabriekstoestand van een Medion PC via een herstelschijf terug gezet maar je kunt normaal gezien ook met het drukken van F11 de image terugzetten.
– In de movie word het systeem herstel met backup van gebruikersgegevens uitgevoerd. Echter Medion raadt wel aan altijd eerst een eigen backup te maken om het verlies van persoonlijke data…

18 Comments on Medion Tips & Tricks – Medion AKOYA Laptop of PC Recovery

 1. there is no vactory imag please help medion erazer

 2. Heb mijn laptop terug willen zetten naar de fabrieksinstellingen maar naar 6 uur nog geen resultaat hij geeft aan 67% en verder komt hij niet wat is de oplossing? mail me voor een oplossing henkey1946@hotmail.com

 3. Bij herstelmodus selecteren krijg ik maar 1 optie in plaats van 2. Ik krijg alleen de optie: Herstellen naar harde schijf – geen back-up van gebruikersgegevens.

  Ik wil mijn bestanden uiteraard graag behouden. Wat moet ik nu doen?

 4. thaaaaanks thaanks thaanks

 5. Hallo medion, Dus moet je wel Recovery CD's of maken of zit er niet meer bij?

 6. Ik heb de CD's niet meer, en wanneer ik f11 indruk tijdens het opstarten van het systeem gebeurt er niets, wat nu?

 7. J'ai le meme soucis mais j'ai beau faire la mise a jour sa me redemarre le pc et ca me redemande a nouveau la meme mise a jour !! de l'aide ?

 8. help!! Ik heb voor een test met me oude Medion Akoya E6214 Windows 8.1 geboot maar nu wil ik heb een factory reset maar als ik op F11 druk kan het niet dan start Windows 8.1 normaal op.

  WAT MOET IK DOEN??

 9. Altijd als ik de pc herstart krijg ik power recovery, hoe kom ik hier vanaf

 10. Ik krijg dit zonder ik erom gevraagd heb en wanneer ik het uitvoer en voltooi start mijn pc opnieuw op en kom ik weer bij het begin van de powerrecover. Ik heb geen idee aan wat het ligt en waarom dit zo is, ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.

 11. Moi j'ai ce problème mais je n'y arrive pas a le réparer qui peut m'aider

 12. Die software wat in deze filmpje zit zit ook op de mijne zonder de cd die ik niet heb gekregen toen ik dit ging doen na een half uur begon het gewoon weer van voor af aan en dit is nu de 3e dag achter elkaar dat dit gewoon gebeurt en als ik weer mijn laptop weer opstart krijg ik weer hetzelfde cyberlink powerrecover en ik weet niet wat ik moet doen

 13. Blijven je achtergrond en programma's en voortgangen die je daarin hebt bereikt intact? Of moet ik hierna al mijn spellen herinstalleren?

 14. Hallo, ik heb een probleem met mijn medion p5397 g. Als ik deze opstart krijg ik precies hetzelfde als in het filmpje en als ik hem laat recoveren start hij opnieuw op en krijg ik weer hetzelfde. Ook probeerde ik de F11 toets maar dan gebeurt er helemaal niets. Ik hoop dat iemand me kan helpen.
  Bedankt.

 15. Zouden jullie een video kunnen maken over de MEDION ERAZER X7843, of een soortgelijke gaming laptop van Medion?

 16. Ik had dat gedaan maar het restarte het programma opnieuw en als ik het afsluit blijft het nog steeds opstaan ik had de stekker en de pc helemaal uit gezet maar nog steeds kom ik op dat scherm ik heb nu al 5 keer mijn pc gerestart maar ja het gaat terug naar dat programme direct daarna.

 17. heeft de MEDION AKOYA PC P5218 F een koeler

 18. ik heb op nieuw met windows cd geinstalleerd maar ik kom niet metv medion logo plaatje meer en me powerrecover werkt ook niet kan je mij daarmee helpen

Leave a comment

Your email address will not be published.


*